Telefon: n95
Wersja FW: 35.0.002
Sieć: plus
Wiek: 16 Dołączył: 07 Mar 2010 Posty: 3 Postawił 3 piw(a) Skąd: Jaworzno
Wysłany: Wto 09 Mar, 2010 13:20 Urwany przycisk pogłaśniania
witam kupiłem nie dawno nokie n95 używaną nie jest w najlepszym stanie ekran rozbity obudowa popękana itp ale nie o to chodzi .... od samego początku nie dało się pogłaśniać muzyki dało się tylko ściszać więc rozebrałem obudowę i się przeraziłem ponieważ ten przycisk malutki na płytce był urwany nie było go tam w ogóle ... . Moje pytanie brzmi czy da się jakoś dokupić i przylutować ten przycisk ????
Telefon: N95-2
Wersja FW: v.35 H@cekd
Pojemność: 8GB
Kolor: Czarna
Sieć: Plus GSM Pomógł: 44 razy Wiek: 20 Dołączył: 21 Sie 2008 Posty: 3569 Piwa: 18442/46 Skąd: Lubuskie
Wysłany: Wto 09 Mar, 2010 14:03
Ja się osobiście nie spotkałem z możliwością wymiany tej części. Za to wiem że można ją łatwo od montować z uszkodzonej płyty głównej i zamontować tam gdzie jego brak.
Skorzystaj z rady kolegi SOGA*.
Wersja FW: 31.0.017
Sieć: plus
Dołączył: 10 Lut 2010 Posty: 3 Postawił 15 piw(a) Skąd: stargard
Wysłany: Wto 09 Mar, 2010 17:43
a ja wlasnie mialem ten problem i poradzilem sobie sam wylutowalem mikro styk z jakiejs plytki o jakiegos telefonu i przylutowalem sam tam masz 4 ramiona prosto jest je przylutowac ja robilem to lutownica pistoletowa z cienkim grotem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum